fredag 24 maj 2013

Till mina fantastiska elever


Igår satt jag och läste uppsatser, lyssnade på låtar ni skrivit och gick igenom vad vi gjort denna termin och då slog det mig. Ni är helt otroligt fantastiska!
Ni har gjort ett fantastiskt jobb under det senaste året och jag tror att ni har ännu mer att visa i framtiden. Var ni än är.
Jag är så otroligt stolt över alla elever på Bergskolan och jag tror att resten av lärarna och personalen på skolan håller med mig.
Sjuorna som visat på kreativitet och mod när ni skrivit och spelat upp era hip hop låtar, åttorna som jobbat otroligt kreativt och fokuserat med era musikvideos och niorna som vågat ställa sig på scenen i en massa olika konstallationer och spela och sjunga för nästan hundra andra elever. Allt detta är bara en liten del av det ni gjort i musiken detta läsår och endast en pyttedel av allt ni åstadkommit om man ser till alla ämnen!

Jag vet inte om ni hängt med i den allmänna skoldebatten, men där sägs det ganska ofta hur jobbigt vi lärare har det. Hur utarbetade vissa av oss är och hur tungt vårt arbete är. Men det som gör att vi ändå vill stanna i detta yrke är just våra elever. Det är ni som gör att jag tycker att jag har världens bästa jobb. Att hälsa på er i korridoren, att få träffa er i klassrummet och jobba tillsammans med er, det är det bästa med mitt jobb utan tvekan. I de dagliga samtal och möten vi har så inser jag vilken otrolig resurs som finns hos er. Ni kommer att uträtta stordåd!

Så sträck på er, känn er stolta över det ni gör, för det gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar